Sehed jobbar inte med fönsterbyten denna vecka, däremot så fortsätter dem med både invändigt och utvändigt arbete. En uppdatering av respektive hus kommer här:

-Hus 1 (Kosterv 2-6): klart med fönsterbyten, både invändigt och utvändigt arbete samt besiktning.

-Hus 2 (Kosterv 8-14): klart med fönsterbyten samt invändigt arbete. Utvändigt arbete på framsidan är klart medan lagningar på baksidan görs senare eftersom det behövs en annan typ av skylift. Besiktning sker inom kort.

-Hus 3 (Kosterv 16-24): klart med fönsterbyten, invändigt arbete påbörjat medan utvändigt arbete har ännu inte startat. Besiktning sker efteråt. 

 -Hus 4 (Kosterv 26): fönsterlyft på balkongerna sätts igång denna vecka på fre 12te maj med hjälp av en lyftkran, fönsterbyten startar mån 15de maj. Berörda medlemmar är informerade.

-Hus 5 (Kosterv 7): ännu inget gjort.

Vi vill förtydliga att i motsats till vad som tidigare sades så har vi tillsammans med Sehed kommit fram till att det är bäst om utvändigt arbete redan sätts igång och därmed kommer vi inte att vänta tills alla fönster är bytta. Ni har säkert märkt av skyliften på gatan som används till reparationer av fasadområden runt fönstren.

Obs att Sehed kommer i förväg att informera alla berörda medlemmar om exakt datum och tid för fönsterbyte, invändigt arbete och besiktning i lägenheten. För att undvika förseningar så meddela gärna i god tid ifall ni inte är tillgängliga, vi försöker lösa det tillsammans.

Projektet går fortfarande enligt plan och vi ser fram emot slutet av juni när det avslutas.

Hälsningar från Styrelsen   (styrelsen@korvetten.se)