Bahnhof är ny Internetleverantör från 2022-10-26

Föreningen sade under år 2021 upp avtalet med Telenor till förlängning, bland annat på grund av låga hastigheter och relativt höga kostnader. Nytt avtal tecknades samtidigt med Bahnhof. Föreningen kommer med det nya avtalet få snabbare internet (1000/1000 Mbit/s) tillsammans med snabbare patchar mellan de olika fiberkopplingarna mellan husen. Detta till ett lägre pris. Det innebär att medlemmarna kommer åtnjuta snabbare internet till ett lägre pris. Då kostnaden ligger på månadsavierna kommer även avierna minska. Bahnhof kommer i och med leveransen att skicka ut nya routrar till föreningens medlemmar. Mer information kommer hur dessa ska hämtas ut av styrelsen. De nuvarande ska skickas tillbaka till Telenor.

Se länk nedan för mer information

Välkomstbrev – Korvetten i Lidingö

Mvh

Styrelsen