Vi från styrelsen vill informera angående störande ljud från tryckeriet.
Först vill vi beklaga de störande oljud detta har medfört till er boende på Kostervägen 2.
Bakgrund:
Att hyra ut lokalerna på Kostervägen 2 är en viktigt inkomstkälla för föreningen och gör så att vi kan underhålla våra byggnader och hålla våra avgifter på en låg och acceptabel nivå
Lidingö import som flyttade in i vår lokal i juni 2018 blev försenade och kom först igång med tryckeriet i mitten av augusti. Denna försening betydde att de fick köra tryckeriet både helger och sena kvällar för att komma ikapp.

Nu har de kommit ifatt och hinner trycka sin produkter under normala kontorstider.
Efter påpekande av detta oljud av brf innehavare på Kostervägen 2 har Styrelsen varit kontakt med Structor som gjort ljudmätningar i lägenhet på Kostervägen 2.
Utifrån dessa mätningar har vi tagit in offerter som brukligt för att åtgärda dessa oljud. När vi fått in dessa offerter och valt leverantör kommer jobbet med att ljudisolera påbörjas. Efter det kommer göras nya mätningar för att se att oljuden hamnat på en acceptabel nivå.
I samband med inventering uppdagas också att ytskicket i lokalerna var i dåligt skick måste åtgärdas. Detta har vi också tagit in offerter för.

Vi återkomma när vi fått en tidsplan och vilken ordning reparationer måste åtgärdas.
Vi i Styrelsen vill försäkra om att vi gör allt i vår makt för att påskynda dessa reparationer och att slutresultat skall bli så bra som möjligt.

Mvh Styrelsen